JKL-ESP

Yhteislenkit 26.6.-1.7.2017

JKL-ESP –juoksut käsittävät yhteensä kuusi (6) yhteislenkkiä Jyväskylän ja Espoon välillä. Etappien pituudet vaihtelevat ja ovat kukin vähintään 45 km. Etappeja ei ole etukäteen virallisesti mitattu, pituudet on määritetty Gmaps –karttapalvelussa. Toteutunut juoksumatka ja aika mitataan juoksijoiden omilla GPS-laitteilla.

Kyseessä ei ole kilpailu vaan yhteislenkillä juoksijat etenevät ryhmässä vähintään näköetäisyydellä toisistaan turvallisuuden takaamiseksi. Juoksu tapahtuu suurimmaksi osaksi autotien pientareella mutta kevyen liikenteen väyliä käytetään aina kun se on mahdollista. Jokainen juoksija osallistuu yhteislenkeille omalla vastuullaan.

Yhteislenkki on onnistunut kun sen on suorittanut maaliin saakka vähintään kolme (3) osallistujaa, ja sen pituudeksi on mitattu vähintään 45 km. Jos jonkin etapin pituus jää GPS-laitteiden mittausten mukaan alle 45 km, suoritetaan päätepisteen välittömässä läheisyydessä tarvittava määrä sakkokierroksia. Suoritukselle ei ole aikarajaa.

Reitti ja aikataulu

Reittikartat ja sanalliset selitykset etapeista liitteenä (6 kpl). Reittiin saattaa tulla etappien pituutta lisääviä muutoksia tietöiden, kiinnostavien nähtävyyksien, eksymisten, houkuttelevien taukopaikkojen, lämpimien uimavesien ja muiden ennalta arvaamattomien tapahtumien johdosta.

Kunkin etapin lähtöaika on aamuisin alustavasti kello 9:00 mutta lähtöaikoihin saattaa tulla muutoksia (sää, aamiaistarjoilu, rasitusvammat, fiilikset yms. huomioiden).

Huolto ja yhteystiedot

Juoksijat huolehtivat itse omasta huollostaan kaikilla etapeilla. Energia ja muu tarpeellinen aineisto kannetaan juoksun aikana mukana ja matkan varrella huoltoon käytetään taukopaikkoja, huoltoasemia ja kaikkia taajamien mahdollistamia palveluita huoltopisteinä. (Mahdollisen yhteisen huoltoauton käytöstä aiheutuvat kustannukset jaetaan juoksijoiden kesken tasapuolisesti, etappien määrä ja muut vaikuttavat tekijät huomioiden.)

Osallistumismaksua ei ole. Yhteislenkeille ovat tervetulleita mukaan kaikki halukkaat; koko matkalle, yksittäisille etapeille tai osa-etapeille. Ilmoittautumiset yhteiseen lähtöön etappeja edeltävänä iltana kello 18:00 mennessä (minna.hannin@gmail.com / 040 8337277). Kaikenlainen ulkopuolinen huolto ja kannustus reitin varrella on sekä sallittua että suotavaa.

Reittisuunnitelmat

JKL-ESP -1 - 26.6.2017.pdf (1,5 MB)
JKL-ESP -2 - 27.6.2017.pdf (970,6 kB)
JKL-ESP -3 - 28.6.2017.pdf (1,2 MB)
JKL-ESP -4 - 29.6.2017.pdf (1,4 MB)
JKL-ESP -5 - 30.6.2017.pdf (1,4 MB)
JKL-ESP -6 - 1.7.2017.pdf (1,7 MB)